Fort Marina, De Jachthaven in Warmond aan de Kaag

  Fort Marina
Burg. Ketelaarstraat 7
2361 AA Warmond

tel: 071-3019205

 

Jachthaven Fort Marina, Yamaha Dealer/ServiceJachthaven Fort Marina, Zodiac Dealer

Jachthaven Fort Marina, Tenderline Dealer

Jachthaven Fort Marina, Pioner Dealerlogorhea

Jachthaven Fort Marina Shop Webshop

Fort Marina aan de Kaag, Lid van de Hiswa

Jachthaven Fort Marina FacebookJachthaven Fort Marina YouTube

Hof van Leede

Het project

Hof van Leede in Warmond betreft de realisatie van zestien zeer luxe appartementen verdeeld over vier woongebouwen op het terrein van jachthaven Fort Marina aan de Burgemeester Ketelaarstraat. De appartementen hebben uitzicht op het prachtige waterlandschap van de Kagerplassen. De appartementen zijn gelegen aan de Leede.

De zestien appartementen zijn verdeeld over vier woon gebouwen, met in elk woongebouw vier appartementen, twee op de begane grond en twee appartementen op de eerste verdieping. De appartementen op de eerste verdieping zijn bereikbaar met een lift. De appartementen op de begane grond beschikken over een ligplaats direct aan eigen terras. De appartementen op de verdieping hebben een gereserveerde plaats in de jachthaven nabij hun appartement. De ligplaats wordt in erfpacht uitgegeven voor € 1 per jaar. De appartementen hebben grote terrassen van ongeveer 55 vierkante meter aan de waterzijde. 

Voor de jachthaven is een nieuw ontwerp gemaakt met een havenkantoor, parkeergelegenheid en ligplaatsen. Ieder appartement beschikt over een eigen ruime inpandige garage met ruimte voor twee auto's. De parkeerplaatsen voor bezoekers bevinden zich op het parkeerterrein van de jachthaven.

 

Het appartement

De appartementen liggen op het zuidwesten en zijn gericht op het waterlandschap van de Kagerplassen. Ze variëren in grootte van 176 tot 256 vierkante meter, met grote woonkamers vanaf 80 tot ruim 100 vierkante meter.. De appartementen hebben twee terrassen, waarbij het terras aan de waterzijde circa 55 vierkante meter groot is.

De appartementen hebben een verdiepingshoogte van circa 2,85 meter. De buitengevels worden afgewerkt met natuursteen. De buitenramen en -kozijnen worden in donkergrijs aluminium uitgevoerd en voorzien van drie lagen inbraakwerend, hoogwaardig isolatieglas.

De appartementen kunnen naar wens van de koper worden ingedeeld, waarbij rekening moet worden gehouden met een aantal vaste, bouwkundige eisen. In elk appartement kan een op gas gestookte open haard worden geïnstalleerd. In de prijs van de appartementen is een stelpost voor keuken, sanitair en tegels beschikbaar van € 50.000,-. Afhankelijk van het type appartement kunnen er drie of vier slaapkamers worden gerealiseerd met twee badkamers.

 

Prognose 2017 Hof Van Leede

- Februari 2017: bouwrijp maken fase 2 (gebouw 2)
- April 2017: start bouw fase 2 (gebouw 2)
- Juni 2017: oplevering fase 1 (gebouw 1)
- 3e kwartaal 2017: start sloop showroom.