Fort Marina, De Jachthaven in Warmond aan de Kaag

  Fort Marina
Burg. Ketelaarstraat 7
2361 AA Warmond

tel: 071-3019205

 

Jachthaven Fort Marina, Yamaha Dealer/ServiceJachthaven Fort Marina, Zodiac Dealer

Jachthaven Fort Marina, Tenderline Dealer

Jachthaven Fort Marina, Pioner Dealerlogorhea

Jachthaven Fort Marina Shop Webshop

Fort Marina aan de Kaag, Lid van de Hiswa

Jachthaven Fort Marina FacebookJachthaven Fort Marina YouTube

faciliteiten

Jachthaven Faciliteiten

Parkeerplaatsen

De haven beschikt over een afgeloten parkeerterrein waar u als ligplaatshouder ruimschoots kunt parkeren. Via een digitale sleutel heeft u toegang tot de parkeerplaats en het haven terrein.

Toiletvoorzieningen en douches

Er zijn op het haventerrein twee locaties waar toiletvoorzieningen en douches zijn. Toiletten en douches zijn gratis voor ligplaatshouders en passanten. 

Watervoorziening

Op de steigers zijn de water-inname-punten waar gratis gebruik gemaakt van kan worden. Het water wordt twee keer per jaar gecontroleerd worden op de legionella bacterie.

Electravoorzieningen

De steigers zijn ruimschoots voorzien van electravoorzieningen.

WIFI

Ook het internet is gratis bereikbaar voor onze ligplaatshouders en passanten via een Wifi netwerk op de haven. Ligplaatshouders krijgen de Wifi-code toegestuurd en passanten krijgen hem bij aankomst en melding bij de havenmeester.

Winkel / Showroom

Er is een bescheiden watersport winkel aanwezig en een showroom met gebruikte en nieuwe boten als mede buitenboord motoren.

YAMAHA Service: Reparatie & Onderhoud

Fort Marina heeft een van de best geoutilleerde Yamaha-outboard werkplaatsen van Nederland. Kleine reparatie en onderhoudswerkzaamheden kunnen door ons verzorgd worden. Voor grote reparaties moeten afspraken gemaakt worden. Andere merken buitenboordmotoren zijn allicht ook welkom.

Havenmeester

De havenmeester is nagenoeg doorlopend aanwezig. Altijd te bereiken via 071-3019205.  "Koffie doen?" is zijn standaard begroeting.