Fort Marina, De Jachthaven in Warmond aan de Kaag

  Fort Marina
Burg. Ketelaarstraat 7
2361 AA Warmond

tel: 071-3019205

 

Jachthaven Fort Marina, Yamaha Dealer/ServiceJachthaven Fort Marina, Zodiac Dealer

Jachthaven Fort Marina, Tenderline Dealer

Jachthaven Fort Marina, Pioner Dealerlogorhea

Jachthaven Fort Marina Shop Webshop

Fort Marina aan de Kaag, Lid van de Hiswa

Jachthaven Fort Marina FacebookJachthaven Fort Marina YouTube

motorenrevisieservice

Onderhoud Motoren
Wij zien graag dat u onbezorgd geniet van uw Yamaha buitenboordmotor. Om nare verrassingen te voorkomen is het dan ook van belang dat u tijdig preventief onderhoud laat plegen.

Daarom adviseren wij u jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten verrichten.
Bij ons krijgt u bij werkzaamheden aan uw motor van tevoren te horen wat de kosten zijn, volgens standaard tarieven van Yamaha, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mocht onverhoopt blijken dat er toch meer werkzaamheden nodig zijn, nemen wij direct contact met u op.

Onze monteur is speciaal opgeleid en wordt door Yamaha constant op de hoogte gehouden van vernieuwingen. Er wordt uitsluitend gewerkt met speciaal door Yamaha ontwikkeld gereedschap en geavanceerde diagnose apparatuur. Vanzelfsprekend worden werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd met originele Yamaha onderdelen.

Injectoren Reinigen
Injectoren zijn de moderne opvolger van de carburateur.  De injector zorgt, als onderdeel van een gecompliceerd elektronisch systeem (ECM), voor de juiste hoeveelheid brandstof-inspuiting in de motor op het juiste tijdstip. Deze inspuiting gaat ongeveer 120 keer per seconde door gaatjes van enkele micron groot.

U zult begrijpen dat dit onderdeel zeer gevoelig is voor vuil en water. Wij hebben een injector tester/reiniger (als een van de weinige buitenboord werkplaatsen in Nederland), zodat wij uw injectoren kunnen testen/reinigen.  Dit doen wij standaard bij een service beurt, maar allicht kunt u ook bij ons terecht om alleen de injectoren te laten reinigen. Dit bespaart u brandstof verbruik.

Klik hier voor tarieven onderhoud buitenboord motoren.